Min väg

Architecture

Ava Studio,
hållbarhet i fokus

Välkomna till AVA Studio. Det gläder mig att få dela med mig av min resa och passion för inredningsdesign. Min väg mot att skapa AVA Studio har varit en rik erfarenhetsresa, driven med kraft av uppväxten i en familj där kreativitet genomsyrade generationerna.

Inspirerad av Kreativt Släktskap

Inom min familj finns fotografer, arkitekter, konstnärer och en mamma med en osviklig känsla för vackra hem och mode. Denna konstnärliga atmosfär har alltid varit min inspiration och ledstjärna. Min mormor, en mångsidig konstnär, lärde mig konsten av dekormåleri, målning på olika ytor och broderi. Hennes hem var fyllt med doften av terpentin och linolja, skapandes en atmosfär av kreativitet och skapande.

Architecture
Architecture

Mångfacetterad Utbildning och Erfarenhet

Min utbildning har varit omfattande och inkluderat kurser inom konst, dekormåleri, tapetsering, 3D-ritningsprogram samt yrkesutbildningar som visual merchandiser och inredare. Praktikplatser i Västindien och London under mina utbildningsår gav mig en äventyrlig sida och breddade min horisont. Erfarenheter som fotoassistent, rekvisitör på teater och säljare på ett stort möbelvaruhus har bidragit till min mångsidiga bakgrund.

Architecture

Filosofi och Designprinciper

Antikviteter och vackra objekt har alltid fascinerat mig och utgör en central del av min designfilosofi med AVA Studio. Jag strävar efter att skapa unika, stilfulla och hållbara miljöer genom att integrera antikviteter, återbruk och naturliga material tillsammans med moderna och miljövänliga designmöbler.

Balans och Mänsklig Perspektiv

Min designfilosofi sträcker sig bortom det estetiska och inkluderar ett humant perspektiv. Med insikt om hur långvarig stress påverkar oss tror jag på att skapa balanserade och lugna miljöer. Att erbjuda människor möjligheten att må så bra som möjligt och nå sin fulla potential är en viktig del av mitt arbete.

Hållbarhet och Framtiden med AVA Studio

AVA Studio är stolt över att vara en interiördesignstudio som fokuserar på medvetenhet och hållbarhet. Vårt kärnvärde är att använda hållbara och miljövänliga material för att skapa tidlösa och harmoniska miljöer. Jag ser fram emot att samarbeta med er, lyssna på era önskemål och tillsammans skapa något extraordinärt och långsiktigt tillfredsställande.

Kontakt

AVA STUDIO
Anna Averman
C/O Åtta Hus
Västgötagatan 4
504 38 Borås
SWEDEN

E-post: anna@avastudio.se
Telefon: +46 701 754545

Välkommen till AVA Studio, där vi är redo att omvandla era inredningsvisioner till verklighet. För att påbörja vår gemensamma resa och diskutera era behov och önskemål erbjuder jag er gärna ett förutsättningslöst första möte.

Ni kan vara trygga i att ert projekt kommer behandlas med omsorg och professionalism. Ser fram emot att höra från er och utforska möjligheterna tillsammans. Och tack för att ni är här och delar den här resan med mig!